Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ianculubita in Mancaruri cu carne, 16 Ian 2013 | 8490 vizualizari
- Andreea - 1
wow...super reteta
MotanLaOale 1
Bunica 1
Eu stiu ca fazanul se tine la fezandat inainte de a fi gatit
diaconta 1
n-am gustat niciodata
mamaieelena 1
Se tine la fezandat doar daca-l prepari direct la cuptor si nu mai faci si supa.Arata f bine
Lau 1
Geanina87 1
Bya Ralu 1
super
adry88 1
delicios
Rocsi 1
Nu am mancat niciodata, dar sigur e ceva bun
Sim0na 1
ianculubita 1
A fost cea mai simpla reteta dar pe urmatorii 2,am pretentie la mine si voi gati ceva mai deosebit
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Stella29 1
ieri la 21:16
de Retete_gustoase 1
ieri la 16:14
de vasimur 4
ieri la 14:52
de gaby_duceag 8
ieri la 12:05
de Bucataras 6
ieri la 11:54
3 comentarii
2 comentarii
1 comentarii
6 voturi
5 voturi
Caty
ony 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
inanna 1
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!