Ficatei cu kaizer la cuptor

de Rocsi in Ficat, 11 Noi 2011 | 4596 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficatei de pui
  • 16 feliute kaizer
  • 1 lingura unt
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 1 canita mica de vin
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu kaizer la cuptor:

Ficateii ii punem cam 20 de minute intr-un bol cu apa rece pentru a mai iesi sangele din ei.

Dupa acest timp ,ii scoatem pe o farfurie.

Ii spalam in putina apa calduta si le indepartam pielita(doar daca au),apoi ii punem pe o sita si ii scurgem de apa.

Luam un vas yena si il ungem cu unt.

Asezam pe fundul vasului 8 felii de kaizer.

Deasupra punem ficateii pe care ii condimentam cu sare si piper.

Amestecam pasta de rosii cu vinul si il turnam peste ficatei.(daca considerati ,puteti sa mai puneti cateva linguri de apa).

Usturoiul il curatam,il taiem bucatele si il imprastiem in vas.

Deasupra venim cu restul de 8 bucatele de kaizer.

Dam vasul in cuptor si il aprindem.

Lasam totul la foc potrivit,cam 30-40 minute maxim.

Scoatem ficatetii cand sunt gata ,ii lasam putin la racorit si servim.

Sa aveti pofta!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ficatei cu kaizer la cuptor 133170
retete culinare - Ficatei cu kaizer la cuptor 133171
retete culinare - Ficatei cu kaizer la cuptor 133172
retete culinare - Ficatei cu kaizer la cuptor 133174

COMENTARII (23)

mena29 1

14.11.2011, 19:23

Am ratat ceva atat de bun? Nici o sansa sa mai ai?

Rocsi 1

14.11.2011, 21:43

mena nu mai e,dar iti fac,ca e o reteta usoara

gaby_gabytza 1

15.11.2011, 18:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59