Ficatei la cuptor cu ciuperci si sos de rosii

de JulyCris in Ficat, 21 Ian 2014 | 3300 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga ficatei de pui(500-1 kg depinde de tava)
  • 1-2 ardei gogosar
  • 1 cutie ciuperci
  • 8-10 catei de usturoi
  • sare,piper
  • pasta de tomate
  • 5-6 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei la cuptor cu ciuperci si sos de rosii:

Ficateii se spala si se aseaza in tava. Ardeiul gogosar spalat si taiat julien si ciupercile se pun si ele in tava peste ficatei.

Usturoiul curatat si taiat rondele se pune deasemenea in tava. Se face intr-un castron un sos din 5-6 linguri pasta de tomate,apa,ulei,sare si piper care se pune peste ingredientele din tava cat sa le acopere.

Se da la cuptor pana scade sosul si se ingroasa putin(40 de minute). Se scoate de la cuptor si se adauga patrunjel taiat marunt.

 

COMENTARII (10)

Pushaa 1

22.01.2014, 11:08

babi5 1

22.01.2014, 13:35

Krystyan Trendy 1

22.01.2014, 16:27

grozavi ficateii

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S