File de pangasius pe grill cu amestec de legume

de nico15 in Pangasius, 15 Noi 2010 | 4720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de Pangasius
  • 1 punga de amestec de legume mexicane
  • ulei de masline,
  • cimbru,
  • 20 ml de vin alb,
  • boia iute
  • Pt design:
  • salata verde,
  • ceapa rosie
  • o maslina verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius pe grill cu amestec de legume:

Se pun legumele la fiert, se mai fierb cam 15-20 de minute, sa fie fierte dar sa nu se sfarame, dupa care se scurg si se pun intr-o tigaie cu putin ulei de masline la foc mediu si se adauga si o lingurita de unt si putin cimbru, se stropesc legumele cu putin vin alb si se mai lasa un pic pe foc.

Fileul se pune pe grill se sareaza si se da cu un praf de boia, se lasa pe grill pana considerati ca este bine facut.
Se ia de pe grill si se serveste, aranjam farfuria ca in imaginile alaturate. O masa usoara si binenteles.

Pofta Buna

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - File de pangasius pe grill cu amestec de legume 63068
retete culinare - File de pangasius pe grill cu amestec de legume 63069
retete culinare - File de pangasius pe grill cu amestec de legume 63070
retete culinare - File de pangasius pe grill cu amestec de legume 63071

COMENTARII (3)

silvi0ara 1

15.11.2010, 17:54

Daca e la gratar pap,asa ca vreau.5f ca sa nu vin cu mana goala.

Laly 1

15.11.2010, 22:34

Vreau si eu o portie

vanilla 1

19.11.2010, 16:04

vin si eu la cina!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55