Foietaj de casa cu telemea in aluat

de Merisor in Dulciuri, 10 Dec 2012 | 7266 vizualizari

COMENTARII (47)

Mitinita 1

10.12.2012, 20:10

Vin si eu

Bya Ralu 1

10.12.2012, 20:17

bun bun

Rocsi 1

10.12.2012, 20:50

Bravo harnicuto

Alinutza80 1

10.12.2012, 20:52

ce bunatate ai facut Merisor!

adry88 1

10.12.2012, 20:54

bravo

Merisor 1

10.12.2012, 21:15

Ina 1

10.12.2012, 21:27

de-as avea rabdare sa fac...

MonaMimi 1

10.12.2012, 23:10

ANNA_46 1

10.12.2012, 23:45

Foarte buna reteta

Merisor 1

11.12.2012, 08:05

_Alina_ 1

11.12.2012, 08:22

mmm, vreau si eu o bucatica

dobrezaira 1

11.12.2012, 09:52

foarte buna, dar totusi tyrebuie sa gust

Sim0na 1

11.12.2012, 10:11

Bun o fi!!!

Cris2711 1

11.12.2012, 12:23

am salvat reteta Meri,place

mamaieelena 1

11.12.2012, 18:28

bun imi place foietajul

Merisor 1

11.12.2012, 21:51

Cris am facut placinta cu ea azi, dar sunt obosita, o postez altadata. E foarte buna

Merisor 1

11.12.2012, 21:52

Va multumesc pentru aprecieri!

ANNA_46 1

13.12.2012, 21:12

M-am intors sa o iau cu mine

Raluca57 1

18.12.2012, 20:19

L-am incercat, am facut placinta ta cu branza dulce si alta cu telemea. EXCELENT!!!!!! Multumesc, Raluca

Merisor 1

18.12.2012, 20:33

Raluca, ma bucur nespus ca ti-a placut!

Motanulpofticios 1

05.02.2013, 06:13

Se poate va rog sa explicati inca odata cum se face "ciulamaua"?

Am incercat dar chiar nu a vrut sa se faca asa cum vad in poza.

Va multumesc anticipat.

Merisor 1

05.02.2013, 06:42

Motanulpofticios, sa fii foarte atent ce faina folosesti, ca foarte mult conteaza sa fie buna si sa se lege bine.
Deci pui pe foc untul si uleiulsi amesteci pana se topeste untul si trebuie sa dea in clocot, apoi pui faina, eu am pus cat am cuprins in mana si amesteci bine pe foc sa se omogenizeze, dar timp de un minut, nu lasi pe foc mai mult. Practic faina se opareste si se umfla.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Strudel cu capsune si mar caramelizat