Frigarui cu pui si legume

de ianculubita in Pui, 28 Apr 2011 | 4271 vizualizari

 

Dragii si dragele mele,gata cu Pastele,gata cu mancaruri multe si putin mai grele,e timpul sa ne revenim;de aceea va recomand cate ceva mai usor,mai sanatos.Reteta acestor frigarui o am de la fiica mea,fiind deosebita mai ales pentru betele folosite,bete de rozmarin.

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui
  • 1ceapa rosie
  • 1ardei gras rosu
  • 1-2rosii
  • bete de rozmarin
  • zeama de la 1/2lamaie
  • 2linguri ulei de masline
  • sare,piper,cimbru,boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu pui si legume:

Pieptul,fara os,fara piele,spalat,uscat,taiat cubulete,se pune intr-un bol,se adauga sare,piper,cimbru,boia(totul dupa gust),zeama de lamaie,uleiul de masline,se amesteca sa intre aromele in carne si se lasa 30min.Legumele curatate,spalate,taiate in bucati mai mari,apoi formez frigaruile intercaland pe bete carnea cu legume;in gratarul de teflon bine incalzit,se pun frigaruile,se tin 4-5min intorcandu-le dupa care se servesc calde.

 

RETETA IN IMAGINI

Frigarui cu pui si legume-0
Frigarui cu pui si legume-1
Frigarui cu pui si legume-2

COMENTARII (10)

mihaelaM 1

29.04.2011, 10:12

tare bune

ianculubita 1

29.04.2011, 10:39

Au o aroma deosebita,de la aceste bete cand se incalzesc

mamaieelena 1

02.05.2011, 09:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04