Frigarui pt micul dejun

de laura_n in Mancare copii, 25 Noi 2012 | 2824 vizualizari

 

Dupa posibilitatile fiecaruia , de a mai gati ceva sau de a mai posta ceva, vin si eu azi cu niste frigarui pt micul dejun :)))

 

INGREDIENTE

  • 150 gr cascaval
  • masline fara samburi
  • 1 ardei rosu
  • 2 felii de paine
  • 6 bete frigarui
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui pt micul dejun:

Se taie cascavalul cubulete, ardeiul se spala si se taie bucatele, painea se taie cuburi.

Se ia cate un bat de frigarui si se inteapa cate un cub din fiecare, incheind cu o maslinuta.

Merg la micul dejun,mai ales pt teroristi mici cum este David al meu.

 

COMENTARII (16)

laura_n

laura_n 1

26.11.2012, 12:54

) multumesc tuturor

laura_n

laura_n 1

26.11.2012, 12:54

Simo, daca as sti ca vii, fac numai din astea

alba_zori

alba_zori 1

26.11.2012, 17:53

mmmm ce bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!