Friptura combinata

de Bucataras Medi in Porc, 15 Dec 2011 | 2253 vizualizari

 

De ce combinata?...simplu...am folosit ceafa de porc,coaste afumate de porc si bacon.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati ceafa de porc
  • 4 bucati coaste de porc afumate
  • 4 felii de bacon
  • 4 rondele de dovlecel
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 pahar cu vin alb
  • piper macinat
  • sare...si cam atat!!!!
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura combinata:

Batem putin cu ciocanul ceafa de porc si apoi o condimentam cu sare si piper. O asezam intr-o tava intercaland printre ea si coastele de porc. Taiem un dovlecel in rondele, presaram cu sare si lasam circa 10-15 minute la scurs intr-o strecuratoare sau pe un prosop absorbant. Fiecare rondea de dovlecel o "imbracam" intr-o felie de bacon si apoi prindem cu ajutorul unei scobitori. Asezam in tava .

Curatam ardeii, ii spalam, apoi ii taiem bucati mai mari si ii asezam si pe ei printre bucatile de carne.Turnam vinul, putina apa si dam la cuptor. Din cand in cand stropim carnea cu sosul din tava. Cand totul este bine facut scoatem din cuptor.

Servim calda alaturi de o garnitura(eu am preferat o garnitura de legume) si o salata.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Friptura combinata 137785
retete culinare - Friptura combinata 137786
retete culinare - Friptura combinata 137787
retete culinare - Friptura combinata 137788

COMENTARII (53)

Bucataras Medi 1

18.12.2011, 13:56

puuuuuuuuuuuuuuuuup,Miha!

Sylvia 1

20.12.2011, 21:02

asta mi-asarit in ochi vegetariana cum sunt pupici medi si bravo pentru tot ce faci !

Sylvia 1

20.12.2011, 21:02

si sa nu uit esti o craciunita de milioane

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de legume cu soia

de ravanna 1

Supa de legume cu...

ieri la 21:05

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18