Friptura combinata

de Bucataras Medi in Porc, 15 Dec 2011 | 4446 vizualizari

 

De ce combinata?...simplu...am folosit ceafa de porc,coaste afumate de porc si bacon.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati ceafa de porc
  • 4 bucati coaste de porc afumate
  • 4 felii de bacon
  • 4 rondele de dovlecel
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 pahar cu vin alb
  • piper macinat
  • sare...si cam atat!!!!
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura combinata:

Batem putin cu ciocanul ceafa de porc si apoi o condimentam cu sare si piper. O asezam intr-o tava intercaland printre ea si coastele de porc. Taiem un dovlecel in rondele, presaram cu sare si lasam circa 10-15 minute la scurs intr-o strecuratoare sau pe un prosop absorbant. Fiecare rondea de dovlecel o "imbracam" intr-o felie de bacon si apoi prindem cu ajutorul unei scobitori. Asezam in tava .

Curatam ardeii, ii spalam, apoi ii taiem bucati mai mari si ii asezam si pe ei printre bucatile de carne.Turnam vinul, putina apa si dam la cuptor. Din cand in cand stropim carnea cu sosul din tava. Cand totul este bine facut scoatem din cuptor.

Servim calda alaturi de o garnitura(eu am preferat o garnitura de legume) si o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura combinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (53)

Bucataras Medi 1

18.12.2011, 13:56

puuuuuuuuuuuuuuuuup,Miha!

Sylvia 1

20.12.2011, 21:02

asta mi-asarit in ochi vegetariana cum sunt pupici medi si bravo pentru tot ce faci !

Sylvia 1

20.12.2011, 21:02

si sa nu uit esti o craciunita de milioane

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii