Friptura de miel cu cartofi la cuptor

de xana in Oaie, 10 Apr 2014 | 20037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 2 kilograme de carne de miel
  • 4 cartofi rosii mai marisori
  • 6 catei de usturoi+3 catei
  • o lingura rasa boia de ardei+1 lingurita
  • 150 ml vin rosu sec
  • sare
  • piper
  • 50 gr margarina
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel cu cartofi la cuptor:

Carnea se spala si se taie in bucati potrivite. O condimentam cu 6 catei de usturoi pisati, o lingura de boia de ardei, sare si piper si putin ulei de masline. O acoperim si o dam la frigider pana a doua zi.

Cartofii fara coaja ii taiem in patru, apoi ii condimentam cu 3 catei de usturoi pisati, 1 lingurita boia de ardei, sare si piper.

Punem carnea in tava si cartofii alaturi, apoi impartim deasupra margarina taiata cubulete mici si putin ulei de masline.

Se da la cuptor stropinduse din cand in cand cu vinul rosu. Am lasat-o o ora si jumatate, dar depinde de cuptorul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel