Friptura de miel cu rosii la cuptor

de Sim0na in Oaie, 31 Aug 2012 | 4663 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati coasta de miel
  • 1 bucata gat miel
  • 1 lingurita rasa sare de mare
  • 1 lingurita rasa cimbru
  • 1 lingurita rasa piper negru boabe
  • 1 lingurita rasa piper rosu boabe
  • 8 catei de usturoi
  • 200 ml vin alb
  • 200 ml apa
  • 4 rosii coapte
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel cu rosii la cuptor:

Carnea de miel am condimentat-o cu sare, cimbru si piperul boabe. Am pus carnea intr-o tava stropita putin cu ulei, apoi am adaugat rosiile tocate marunt, cateii de usturoiul taiati bucati marisoare. Am adaugat vinul si apa, si am dat la cuptorul preincalzit cca 2 ore, la foc potrivit, intorcand bucatile de carne din cand in cand.

Am servit alaturi de mamaliguta calda.

O bunatate!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade