Frittata pizzaiola la cuptor

de mihaelalalala in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2014 | 4544 vizualizari

 

O reteta simpla, rapida si gustoasa :)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 ml smantana lichida
  • marar dupa gust
  • sare si piper
  • 2 rosii mici
  • 100 gr bacon
  • 100 gr cascaval
  • 10 masline
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata pizzaiola la cuptor:

Batem bine ouale cu o furculita, adaugam smantana, mararul, sare si piper dupa gust. Amestecam totul, punem compozitia intro tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin unt si o dam la cuptor (180°) pentru 5 minute.

Intre timp taiem rosiile felii, cascavalul bucatele si maslinele daca sunt prea mari.

Daca compozitia de oua s-a intarit putin, scoatem tava din cuptor, punem deasupra toate ingredientele taiate si baconul rupt bucatele. Dam din nou totul la cuptor si mai lasam inca 10 minute pana cand frittata este gata.

Deasupra am decorat-o cu patrunjel.

 

TIPS-URI

1

Frittata pizzaiola poate fi servita calda sau rece;

2

Daca nu va place baconul puteti folosi si alte ingrediente precum wurstel, prosciutto sau salam romanesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata pizzaiola la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti, cu sunca, carnati si branza topita