Fudulii de tauras - II ( prajite in sos de vin )

de Ina in Mancaruri cu carne, 29 Mai 2011 | 10299 vizualizari

 

Daca am avut 2 kg, mi-am permis sa fac doua feluri :D

 

INGREDIENTE

  • 3 fudulii de tauras
  • 50 ml otet,
  • 150 ml apa
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ierburi italiene de la Kotanyi
  • 5 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de tauras - II ( prajite in sos de vin ):

 

Dupa ce am indepartat cu grija pielea din jurul fuduliilor, am taiat rondele , pe care le-am lasat in apa cu otet cca 20-30 minute.

Am scos rondelele din otet, le-am scurs si le-am condimentat, apoi le-am pus la prajit in putin ulei + 50 ml vin alb, pana au devenit rumene si frumoase :))) . Am adaugat felii de usturoi si am stins cu inca 50 ml. vin alb. Am mai lasat la foc mic inca 5 minte, apoi le-am scos si le-am servit calde, cu salata de primavara.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fudulii de tauras - II ( prajite in sos de vin ) 107683
retete culinare - Fudulii de tauras - II ( prajite in sos de vin ) 107684
retete culinare - Fudulii de tauras - II ( prajite in sos de vin ) 107685
retete culinare - Fudulii de tauras - II ( prajite in sos de vin ) 107686
retete culinare - Fudulii de tauras - II ( prajite in sos de vin ) 107687
retete culinare - Fudulii de tauras - II ( prajite in sos de vin ) 107688
retete culinare - Fudulii de tauras - II ( prajite in sos de vin ) 107689
retete culinare - Fudulii de tauras - II ( prajite in sos de vin ) 107692

COMENTARII (116)

Ina 1

04.06.2011, 13:28

Altfel n-am facut , nu stiu ...

carmenvlad 1

04.06.2011, 15:19

Are dreptate mamaieelena, trebuie sa facem de toate, chiar si fuduliile bietului tauras. Bune, amandoua retetele.

Panacris 1

21.04.2016, 08:22

) Ce de comentariii Ce veselie și nebunie Bune și rondelele astea

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: