Fursecuri cu ciocolata si caramel

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 29 Dec 2015 | 3156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 g zahar pudra
  • 120 g unt
  • 40 g cacao
  • 120 g faina
  • un ou
  • 2 linguri lapte
  • 75 g zahar
  • 100 ml smantana de gatit
  • ciocolata maruntita
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata si caramel:

Pentru caramel: caramelizam cele 75 g zahar, adaugam cele 100 ml smantana de gatit si lasam pe foc pana se formeaza un sos dens si cremos.

Frecam untul spuma, adaugam zaharul pudra, galbenusul si cele 2  linguri de lapte. Adaugam apoi faina si cacaoa.Lasam la rece 1 ora.

Formam bilute, le turtim putin intre degete,apoi le tavalim prin albusul batut, prin ciocolata maruntita si le asezam in tava in care am pus hartie de copt.

Introducem tava in cuptorul incins pentru 10-15 minute. Scoatem tava din cuptor si apasam cu o lingurita fiecare fursec, facand o mica adancitura.

Dupa ce s-au racit umplem fiecare adancitura cu caramel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata si caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Dulciuri cu Georgiana 1

30.12.2015, 15:18

Multumesc!

Rocsi 1

30.12.2015, 20:48

Delicioase!

Dulciuri cu Georgiana 1

03.01.2016, 08:12

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de capsuni