Fursecuri cu unt, umplute cu gem de capsuni

de laura_n in Dulciuri, 28 Noi 2016 | 4850 vizualizari

COMENTARII (29)

simona72 1

30.11.2016, 07:54

Urate, foarte urate

diaconta 1

30.11.2016, 13:45

am tot incercat sa le ignor dar ma impiedic mereu de ele )))

diaconta 1

30.11.2016, 13:45

buna treaba si albe precum zapada ))

mihaelar63 1

10.12.2016, 23:53

Nici eu nu ma mai uit la ele ca este tarziu si ma apuca poftele.
Totusi ai uitat sa le coci de sunta asa albe )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu banane