Fursecuri sarate cu seminte de chia

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2016 | 3676 vizualizari

 

Chia si iar chia :) Atentie!!! Aceste fursecuri creeaza dependenta :D

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 75 g unt
  • 50 g smantana
  • 1 ou
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita boia iute
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 2 linguri chia
Portii: 70
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri sarate cu seminte de chia:

Amestecam faina cu untul moale si framantam pana obtinem un aluat faramicios. Adaugam restul ingredientelor si framantam pana se incorporeaza toate. Acoperim aluatul si il dam la frigider pentru o ora. Dupa o ora, scoatem aluatul, il impartim in bucati mai mici si intindem pe masa de lucru infainata, foi potrivit de subtiri. Decupam fursecuri in ce forma dorim, le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 C pentru 15-20 minute. Servim cu prietenii ori familia la un film sau un meci, langa un pahar de bere. :)

Pofta buna!

TIPS-URI

1

daca nu avem forme, decupam cu un pahar.

2

se pot folosi ce condimente ne plac.

3

merg foarte bine cu chimen.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri sarate cu seminte de chia" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu untura și smantana