Galuste de gris pufoase pentru supa

de reisnaor_2006 in Supe, 11 Feb 2016 | 62289 vizualizari

COMENTARII (24)

Bunica 1

11.02.2016, 14:48

Ce bine arată!

reisnaor_2006 1

11.02.2016, 14:53

multumesc Buni

MotanLaOale 1

11.02.2016, 14:55

-Licurici- 1

11.02.2016, 15:02

Sunt asa pufoase! Perfecte, as zice!

reisnaor_2006 1

11.02.2016, 15:13

multumesc

Gicuta 1

11.02.2016, 15:26

Bya Ralu 1

11.02.2016, 16:42

Buna

simona72 1

11.02.2016, 16:48

Constelatialeu 1

11.02.2016, 17:42

A macinat Adi grisul?

CameliaR 1

11.02.2016, 18:08

Ce supica delicioasa!

reisnaor_2006 1

11.02.2016, 18:13

Cleme

reisnaor_2006 1

11.02.2016, 18:13

Cami

alilianaa 1

11.02.2016, 18:17

ce-mi place!

mirela0911 1

11.02.2016, 18:51

Imi place!

Gherca Daniela 1

11.02.2016, 20:17

reisnaor_2006 1

11.02.2016, 20:49

multumesc

Catalina L 1

11.02.2016, 21:39

ce galuste frumoase

reisnaor_2006 1

11.02.2016, 23:20

anca_rm 1

12.02.2016, 09:11

Roxana iti trimit o mancacioasa de supa de pui , ca eu nu mai pot ...faine galuste ai facut

reisnaor_2006 1

12.02.2016, 17:44

o astept Anca cu mare drag

mihaelar63 1

16.02.2016, 14:55

Bune . Asta am si eu in meniu

tina58 1

03.03.2016, 09:40

De ce trebuie sa pui ulei in compozitie cand supa este destul de grasa? Albusurile se bat spuma tare cu putina sare, se adauga galbenusurile si grisul in ploaie, se amesteca usor de sus in jos, se formeaza imediat galustele cu ajutorul unei lingurite si se pun in supa fara sa mai lasi compozitia sa mai stea nu stiu cat timp pentru ca se intareste si e buna de galeata de gunoi. E cea mai simpla si mai sigura metoda, eu le fac asa de 35 de ani si nu le-am gresit niciodata.

stiuca 1

03.03.2016, 18:42

Fetelor ,ca sa nu fie tarii galustele ,2 lucrurii le influenteaza,cantitatea de gris si timpul in care se pun in supa .Daca timpul este lung ,orcare ar fi cantitatea de gris ,galustele vor fi tarii .,si neaparat supa sa fiarba dar nu cu clocot ,usor .

Rahela Velicu 1

14.03.2016, 12:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu galuste