Ghiveci

de ianculubita in Mancaruri de legume, 16 Mar 2011 | 4724 vizualizari

 

Pentru ca tot suntem in post,va dau reteta mea de ghiveci si sper sa va placa

 

INGREDIENTE

  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1telina mica
  • cateva pastai congelate sau de la borcan
  • 1dovlecel
  • 1vanata
  • 1ardei gras
  • 1catel de usturoi
  • 250g bame puse de mine la congelator
  • 500g rosii
  • 3cartofi
  • 2frunze de varza verde
  • 1ardei iute
  • sare
  • 4-5linguri ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci:

Toate ingredientele,curatate,spalate,apoi in cratita cu ulei,incep sa le asez in ordinea urmatoare:ceapa,morcovul,dovlecelul,vanata,telina si ardeiii,toate taiate rondele subtiri si asezate in vas;urmeaza jumatate din rosii tot rondele,cartofii cubulete, usturoiul zdrobit,varza suvite,pastaile,bamele,sare,deasupra restul de rosii,1cana cu apa,acoperit vasul cu o folie de aluminiu si dau la cuptor 30-40min;dupa acest timp,scot folia,amestec,mai potrivesc la gust si daca e nevoie,mai las la cuptor 10-15min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de orez cu legume si unt