Gogosari cu conopida in otet

de Rocsi in Muraturi, 29 Sep 2010 | 35000 vizualizari

 

Sa va prezint si reteta mea de gogosari in otet...

 

INGREDIENTE

  • 3,5 kg gogosari
  • o conopida
  • 1 litru otet
  • 180 gr zahar
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri sare
  • boabe de piper
  • foi de dafin
  • 250-300 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari cu conopida in otet:

Gogosarii se spala ,li se scoate cotorul si se scutura de toate semintele. Dupa ce i-am curatat ii taiem felii mai grosute. Conopida o spalam bine apoi o desfacem buchetele mici.

Intr-o oala mai larga pregatim compozitia de otet. Amestecam otetul,apa,uleiul,zaharul,sarea,boabe de piper si foi de dafin rupte bucatele mici. Punem oala pe foc . Cand incepe sa fiarba adaugam 2 maini de gogosari si o mana de conopida . Le dam 2-3 clocote timp de cateva secunde, apoi ii scoatem .

Procedam tot asa pana am terminat gogosarii si conopida.

Ii asezam imediat ce ii scoatem in borcane, pe care inainte le spalam bine cu apa calda si le lasam la scurs. Turnam compozitia de otet fierbinte peste gogosari in borcane . Inchidem bine borcanele .

Le asezam  intr-o patura  si ii tinem asa inveliti pana a 2a zi cand le ducem la loc racoros.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Gogosari cu conopida in otet 53356
retete culinare - Gogosari cu conopida in otet 53357
retete culinare - Gogosari cu conopida in otet 53358
retete culinare - Gogosari cu conopida in otet 53360
retete culinare - Gogosari cu conopida in otet 53361
retete culinare - Gogosari cu conopida in otet 53362
retete culinare - Gogosari cu conopida in otet 53363
retete culinare - Gogosari cu conopida in otet 455302
retete culinare - Gogosari cu conopida in otet 455303
retete culinare - Gogosari cu conopida in otet 455304

COMENTARII (34)

Rocsi 1

20.08.2012, 21:14

Claudia cat ma bucur ca iti plac..Nu sunt pozele foarte frumoase, dar iti garantez ca sunt foarte buni

Rocsi 1

20.08.2012, 21:14

Multumesc Lia!

Rocsi 1

20.08.2012, 21:15

Miti multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: