Guguluf Aromat

de mimmi in Dulciuri, 1 Apr 2013 | 3013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaja de la o lamaie
  • coaja de la o portocala
  • 200 g unt
  • oua
  • 400 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 100 ml frisca lichida
  • 2 linguri lichior- eu am pus whiskey
  • 150 g zahar
  • fulgi de ciocolata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf Aromat:

Intr-un bol mixam ouale,untul si zaharul. Adaugam frisca lichida,lichiorul,coaja rasa si faina cernuta impreuna cu praful de copt. Mixam pana se incorporeaza totul. Adaugam fulgi de ciocolata,amestecam si turnam compozitia intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina. Dam checul la cuptor pentru cca 40 de minute,pana se rumeneste frumos si trece testul cu scobitoarea. Il pudram cu zahar si il servim.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf Aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

shoarecmic 1

04.04.2013, 10:07

de cate oua este nevoie?

Gabica 1

03.05.2013, 22:49

Si totusi, cate oua se pun???

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 22:16

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec marmorat cu visine din visinata