Gulas cu carne de porc, vin si legume

de reisnaor_2006 in Porc, 28 Mar 2015 | 1917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 1/2 telina
  • 2 morcovi
  • 4 linguri suc de rosii
  • 2 ardei grasi
  • 150 ml vin
  • boia de ardei
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu carne de porc, vin si legume:

Carnea se spala si se taie bucati de 4-5 cm. Se prajeste in ulei incins, apoi se adauga ceapa si usturoiul taiate cubulete. Se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei şi oregano, se stinge cu vin indoit cu apa şi se lasa sa fiarba inabusit.

Cartofii, morcovii si telina se curata, se spala si se taie cubulete. Se pun peste carne si se lasa sa fiarba 20-25 minute. Se adauga apoi sucul de rosii si ardeiul gras taiat fidelute. Se mai lasă pe foc 10-15 minute si se potriveste la gust cu sare si piper.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Gulas cu carne de porc, vin si legume 373401
retete culinare - Gulas cu carne de porc, vin si legume 373402
retete culinare - Gulas cu carne de porc, vin si legume 373403
retete culinare - Gulas cu carne de porc, vin si legume 373404
retete culinare - Gulas cu carne de porc, vin si legume 373405
retete culinare - Gulas cu carne de porc, vin si legume 373406

COMENTARII (17)

Lau 1

29.03.2015, 15:05

Geanina87 1

29.03.2015, 19:20

bun bun

reisnaor_2006 1

11.12.2015, 14:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!