Gulas cu carne de porc, vin si legume

de reisnaor_2006 in Porc, 28 Mar 2015 | 5558 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 1/2 telina
  • 2 morcovi
  • 4 linguri suc de rosii
  • 2 ardei grasi
  • 150 ml vin
  • boia de ardei
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu carne de porc, vin si legume:

Carnea se spala si se taie bucati de 4-5 cm. Se prajeste in ulei incins, apoi se adauga ceapa si usturoiul taiate cubulete. Se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei şi oregano, se stinge cu vin indoit cu apa şi se lasa sa fiarba inabusit.

Cartofii, morcovii si telina se curata, se spala si se taie cubulete. Se pun peste carne si se lasa sa fiarba 20-25 minute. Se adauga apoi sucul de rosii si ardeiul gras taiat fidelute. Se mai lasă pe foc 10-15 minute si se potriveste la gust cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu carne de porc, vin si legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de porc