Gulas de porc cu rosii

de - TABITA - in Porc, 14 Iun 2013 | 8631 vizualizari

 

O mancare intotdeauna apreciata si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 400 g rosii in suc propriu din conserva
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi (optional)
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel (eu am pus si cimbru proaspat)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc cu rosii:

Carnea se spala, se portioneaza si se sterge.

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.

Rosiile se taie bucatele daca e cazul.

Usturoiul se piseaza.

Carnea se pune in putin ulei incins, intr-o cratita. Se lasa cateva minute pe fiecare parte.

Se adauga ceapa si se lasa sa se inmoaie putin.

Se adauga apa cam cat sa depaseasca 2 degete gulasul.

Cand apa incepe sa fiarba se spumeaza, se adauga sare, piper si boia.

Se acopera oala cu capac si se lasa sa fiarba la foc mic aproximativ o ora.

Spre final, se adauga rosiile si se mai fierb cam 5-10 minute.

Se adauga usturoiul, patrunjelul si se opreste focul.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate servi simplu, cu o garnitura de cartofi sau cu o alta garnitura.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Gulas de porc cu rosii 236452
retete culinare - Gulas de porc cu rosii 236453
retete culinare - Gulas de porc cu rosii 236454
retete culinare - Gulas de porc cu rosii 236457
retete culinare - Gulas de porc cu rosii 236462
retete culinare - Gulas de porc cu rosii 236463
retete culinare - Gulas de porc cu rosii 236465
retete culinare - Gulas de porc cu rosii 236466
retete culinare - Gulas de porc cu rosii 236471
retete culinare - Gulas de porc cu rosii 236473
retete culinare - Gulas de porc cu rosii 236474
retete culinare - Gulas de porc cu rosii 236475

COMENTARII (28)

- TABITA - 1

14.06.2013, 21:15

Asa e Rocsi si eu as tot manca.

gio 1

15.06.2013, 01:43

- TABITA - 1

15.06.2013, 14:18

Gio

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S