Happy Wok

de epurasha2bb in Pui, 22 Apr 2010 | 3294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/4 file de piept de pui,
  • 1 ceapa dulce,
  • 1 capatana de usturoi,
  • 1 lingura pasta de tomate,
  • 6 ciuperci champignion,
  • 4 masline fara samburi,
  • 5 rosii cherry,
  • patrunjel verde,
  • 1/6 tija subtire de telina verde,
  • 1 lingurita ulei de susan,
  • 1 lingura sos de soia,
  • 1 pahar zeama strecurata de supa de pui.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Happy Wok:

Se curata legumele de coji si se taie marunt:ceapa solzisori, usturoiul rondele mici, maslinele fara samburi rondele mici,telina rondele mici, ciupercile lamele.Rosiile se lasa intregi.Se inginge bine wokul (o tigaie adanca si cu manere)si se pun la calit ceapa, usturoiul si uleiul de susan.Se invarte putin de wok.Se adauga ciupercile lamele.Se mai invarte putin de wok. Se adauga pieptul de pui bucatele.Se mai lasa sa se amestece aromele, se invarte din cand in cand de wok.Se adauga pasta de tomate si sosul de soia.Se adauga cate putin din supa.Se mai lasa putin si spre sfarsit se adauga verdeata tocata, maslinele si rosiile cherry.Se mai lasa 6 minute.E gata cand culoarea sosului devine mai maronie

 

COMENTARII (64)

epurasha2bb 1

04.06.2010, 19:04

epurasha2bb 1

04.06.2010, 19:04

doar unul, daca vrei mai multi...kill the parrot!!!!

Lau 1

06.12.2011, 21:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55