Hora cu cirese

de laura_n in Prajituri, 25 Iun 2012 | 3098 vizualizari

 

Niste cirese au incins o hora, in bucatarie la mine :) priviti hora cireselor! o deliciosenie pufoasa care se topeste in gura!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cirese
  • 500 gr faina
  • 300 gr zahar brut
  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • zahar vanilat
  • 2 cani lapte
  • 1 praf copt
  • 4 lg cacao
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hora cu cirese:

Se spala si se curata de samburi ciresele. Se presara un praf de zahar peste ele si se lasa deoparte.

Faina se cerne si se amesteca cu praful de copt si cu zaharul. Se adauga ouale,uleiul si se amesteca bine. La sfarsit se adauga si laptele si se desface usor compozitia.

Intr-o forma de copt, se toarna aceasta compozitie, oprind cateva linguri din ea. Restul de compozitie se amesteca cu cacaosi se toarna deasupra, amestecand usor cu lingura ca niste pasi de dans :))

La sfarsit se adauga ciresele, si se toarna deasupra sucul lasat de acestea.

Se coace in cuptorul incins, cam 40 min. Iese foarte inalta si pufoasa. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Hora cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mamaieelena 1

25.06.2012, 23:22

bun,bun

Rocsi 1

25.06.2012, 23:40

Daaaaa, imi place

laura_n 1

26.06.2012, 08:15

deci,largim hora si papam tot ) va multumesc mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu crema de iaurt si cirese