TIRAMISU CU ZMEURA

de Roda in Prajituri, 16 Iun 2009 | 4703 vizualizari

 

Apetisanta, usoara,o versiune adaptata dupa Tiramisu reteta originala

 

INGREDIENTE

  • 25 biscuiti,
  • 1 pahar apa,
  • 600g.zmeura,
  • 3 oua,
  • 3 sticlute cu esenta de rom,
  • 80g.zahar pudra,
  • 250g.mascarpone;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA TIRAMISU CU ZMEURA:

Apetisanta, usoara,o versiune adaptata dupa Tiramisu reteta originala

1.Se separa ouale.Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra pana cand compozitia se albeste.Se adauga mascarpone si se amesteca bine.

2.Se bat albusurile spuma si se incorporeaza in crema de mascarpone.

3.Intr-o farfurie adanca , se varsa apa si esenta de rom.Se imbiba biscuiti in acest amestec si se tapeteaza cu ei un bol de sticla sau de Jena.Se acopera cu 1/2 din cantitatea de crema .Se presara zmeura.

4.Se acopera zmeura cu un strat de biscuiti imbibati ,urmeaza crema ramasa si, din nou,zmeura.

5.Se pastreaza la rece, in frigider, 6 ore , pana la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "TIRAMISU CU ZMEURA" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cataif