Hot dog picant

de dantes in Sandvisuri, 28 Feb 2022 | 3962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru painici
  • 50 g unt (margarina) topit
  • 1 lingurita rasa sare
  • 1 lingurita zahar
  • 180 ml lapte caldut
  • 2 linguri smantana
  • 310 g faina alba
  • 1/2 cub drojdie
  • Umplutura
  • 10 crenvursti
  • 100 g maioneza
  • 1 lingura pasta de ardei iuti
  • khetchup picant dupa gust.
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hot dog picant:

Eu am facut la masina de paine aluatul. Daca nu aveti masina, framanti aluatul cu mana, pana se desprinde de pe degete.
Lasati-l la dospit  1,5- 2 ore. Pe masa unsa cu ulei, puneti aluatul si impartiti-l in bucati egale. Intindeti fiecare bucata in forma dreptughiulara si apoi rulati-o pe lungime. Asezati-le pe hartia de copt rulate in felul acesta. Procedati asa cu fiecare bucata, apoi , daca vreti ungeti batoanele cu un ou batut bine si presarati-le cu diferite seminte. Coaceti-le la 170 de grade, pana se rumenesc.

Fierbeti crenvursti,amestecati maioneza cu pasta de ardei iuti.

Taiati painicile pe lung,ungetile cu amestecul de maioneza,introduceti in fiecare cate un crenvursi si deasupra puneti khetchup picant dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hot dog picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

- Andreea - 1

03.03.2022, 18:55

Ceva rapid si bun

Rocsi 1

03.03.2022, 20:38

Bun, bun!

mirela0911 1

06.03.2022, 20:07

Imi place picant!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv minicroissante cu crenvursti in foietaj