Humus

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2010 | 5697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva (400 gr) naut, scurs
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 2 linguri bulion de tomate
  • 2 linguri pasta de susan
  • 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie
  • Sare, dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus:

Pune toate ingredientele in blender si paseaza-le pana se obtine o pasta omogena.Serveste humusul cu paine prajita sau legume.

 

RETETA IN IMAGINI

Humus-0
Humus-1
Humus-2
Humus-3

COMENTARII (2)

Miha

Miha 1

08.10.2010, 22:31

alinutza1983

alinutza1983 1

09.10.2010, 18:58

...buuuuunnnnn....

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!