Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ksenya in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2015 | 5909 vizualizari
Merisor 1
Ce pozaaa, ce prezentare!
Ksenya 1
Adele 1
Dya Daniela Andrei 1
Lau 1
Bya Ralu 1
ce bun e si ce fain arata
Oana 1
Delicios!
simona72 1
Imi place tare mult iar prezentarea eate minunata!!
Gherca Daniela 1
reisnaor_2006 1
Multumesc de trecere,ma bucur ca va place!
Rocsi 1
Ce prezentare!
Mihaela11_jo 1
F apetisant si gustos PS. Nautul in tarile arabe se lasa in apa in care se dizolva o lingura de bicarbonat de sodiu si la fierbere se adauga 1/4 lingurita de bicarbonat de sodiu pt a se inmuia mai bine. Felicitari pt reteta e minnata.O zi buna!
dantes 1
bun!
Multumesc de trecere!
Mihaela 11_jo,multumesc de informatie.
Gicuta 1
Arata tare bine!
mihaelar63 1
TRIMITE COMENTARIU
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 02.05 la 20:10
pe 02.05 la 14:02
de Bucataras 6
pe 02.05 la 11:25
pe 02.05 la 10:57
pe 02.05 la 10:21
de oanapl 7
11 comentarii
de Catalina L 8
9 comentarii
7 comentarii
de gaby_duceag 8
6 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
RODIMUR
vasimur
LadyCrs 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
abetina 1
Bucataria Stefaniei 1
Florentina_Cristina 1
maginean 1
laura_n 7
3385 puncte
Rocsi 9
2610 puncte
Constelatialeu 9
2522 puncte
Catalina L 8
1978 puncte
oanapl 7
1227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!