Humus reteta libaneza

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2009 | 24525 vizualizari

COMENTARII (18)

Bucataras 1

16.05.2009, 19:55

Ai si o reteta de Tabule? Parca asa se numeste salata libaneza de patrunjel cu nuci si masline

Oana 1

16.05.2009, 20:56

Bucatarasule, eu fac Tabule cu vreo 3-4 legaturi de patrunjel, rosii tocate cubulete si ceapa tocata fin

Oana 1

16.05.2009, 20:56

Sabina, e bun humusul, imi place!

yammy 1

16.05.2009, 21:49

Asa i zice? Eu fac da i ziceam pate' de naut

Catalin 1

16.05.2009, 23:18

Eu am o singura problema cind maninc humus. Ma musc de degete

Flori 1

17.05.2009, 15:33

Aham...deci nu tre' sa-mi fie pofta, ca e periculos!

Sabina 1

18.05.2009, 17:48

Tabule asta eu o fac in stil romanesc patrunjel tocat cu rosii taiate mici mici, ulei de masline, zeama de lamie, sare si piper.

Oana 1

18.05.2009, 18:12

Sabina, da, si sa pui si ceapa verde sau din aia de apa
Flori, e periculos rau

ANCA 1

18.05.2009, 21:32

sunt fan humus!!

Sabina 1

19.05.2009, 11:08

pun si ceapa, cand nu mai ies din casa

Roda 1

24.05.2009, 22:58

A propos de tabouleh, mie imi place sa-l prepar din ardei ,rosii, ulei de masline,chimen macinat,coriandru tocat,patrunjel si sare.Il tin cca. 2 ore la rece.Am mancat si chiar prepar tabouleh arab din bulgur,menta, ceapa verde, rosii,patrunjel verde, ulei de masline,suc de lamaie , sare si piper.Se serveste pe foi de salata verde.Este gustos, nutritiv si se poate servi cu alte preparate sau de sine statator.

JamieO 1

24.05.2009, 23:22

Roda, please, pune si tu reteta de tabouleh

Luciana 1

27.10.2009, 21:33

Roda...ce este bulgur?
Tot ce contine menta imi face cu ochiul, vreau sa fac si eu salata aceasta cu menta, si vad combinatia invelita in foi de salata...

Bucataras 1

27.10.2009, 22:08

Este romanescu "arpacash"

Oana 1

27.10.2009, 22:18

Bulgurul e un fel de cous-cous cu bobul mare. Eu asa stiu

adry88 1

20.05.2011, 12:27

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:24

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv- Humus reteta cu tahini