Inghetata de capsuni / banane

de ala_oancea in Dulciuri, 1 Iun 2009 | 4742 vizualizari

 

Pentru zile calduroase ....

 

INGREDIENTE

  • Inghetata de banane:
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 ml lapte
  • 3 banane
  • zahar praf
  • Inghetata de capsuni:
  • 200 ml frisca lichida
  • 300 gr capsuni
  • 175 gr iaurt
  • zahar praf
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni / banane:

Se bate frisca lichida si se adauga capsunii mixati bine, bine cu iaurtul. Se adauga si zahar praf dupa gust. Delicios ! O parte din spuma am papat-o asa, n-am mai pus-o la congelator.

Se mixeaza bine bananele cu laptele pana obtinem un piure si se amesteca apoi cu frisca lichida batuta. Se adauga zahar praf dupa gust. Super cremoasa !

 

RETETA IN IMAGINI

Inghetata de capsuni / banane-0
Inghetata de capsuni / banane-1

COMENTARII (5)

Oana

Oana 1

01.06.2009, 15:42

Iamiiii!

ANCA

ANCA 1

01.06.2009, 21:34

nu am facut inghe niciodata!...as incerca variantele astea, iese la fel de pufoasa ca cea din comert?..nu se pun oua?..

ala_oancea

ala_oancea 1

02.06.2009, 10:19

Nu iese ca si aia cumparata, dar totusi este foarte buna si nici nu contine nu stiu ce E-uri ascunse. Si eu am facut anul asta pentru prima data si am incercat doar retete cu frisca lichida. Am mai facut una cu cacao in care am pus si 2 oua. Si aia a fost foarte buna si cremoasa. Am zis ca nu mai cumpar pentru acasa, ci o sa fac doar eu. Am sa incerc si alte retete si o sa le postez.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!