Inghetata de capsuni

de Toamna07 in Dulciuri, 3 Iun 2015 | 750 vizualizari

 

Inghetata rapida,cremoasa si parfumata !

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 800 g capsuni
  • 400 ml smantana pentru frisca
  • 400 ml frisca lichida
  • 4 galbenusuri
  • 200 ml lapte
  • 400 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Mixam galbenusurile cu zaharul intr-o craticioara, pana devin crema. Adugam laptele si omogenizam. Punem acest vas pe foc mic si amestecam continuu pana se ingroasa.Cand s-a ingrosat o dam deoparte si o lasam sa se raceasca bine.

Capsunile spalate si uscate le pasam pana devin un piure, la robot sau blender. Batem frisca tare si amestecam cu smantana. Peste ele turnam compozitia de ou rece si piureul de capsuni.Amestecam cu o lingura.

Dam la congelator intr-o cutie de plastic cu capac pentru cateva ore si ...gata ! :)


 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Inghetata de capsuni 383865
retete culinare - Inghetata de capsuni 383866
retete culinare - Inghetata de capsuni 383867
retete culinare - Inghetata de capsuni 383868
retete culinare - Inghetata de capsuni 383869
retete culinare - Inghetata de capsuni 383870
retete culinare - Inghetata de capsuni 383871
retete culinare - Inghetata de capsuni 383872

COMENTARII (11)

Rocsi 1

03.06.2015, 19:37

Nu refuz deloc, este prea buna si aromata!

Gicuta69 1

03.06.2015, 20:40

Delicioasa!

Toamna07 1

13.06.2015, 11:27

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: