Inghetata de capsuni

de adry88 in Dulciuri, 14 Iun 2016 | 232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g crema de branza
  • 300 ml smantana
  • 100 g zahar
  • 300 g capsuni
  • 100 gzahar
  • 150 g biscuiti
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Capsunele le curatam de codita,le spalam,le scurgem de apa,adaugam 100 g zahar peste ele si lasam deoparte cca 15 min(sa lase un pic de sirop). Mixam smantana impreuna cu zaharul. Mixam branza impreuna cu capsunele,adaugand treptat siropul lasat,adaugam frisca si amestecam cu paleta bine,

In forme de briose sau ce dorim adaugam crema-deasupra adaugam biscuiti maruntit si dam la congelator cateva ore.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Inghetata de capsuni 446873
retete culinare - Inghetata de capsuni 446874
retete culinare - Inghetata de capsuni 446875
retete culinare - Inghetata de capsuni 446876

COMENTARII (10)

Lau 1

14.06.2016, 19:58

adry88 1

14.06.2016, 20:17

Gherca Daniela 1

15.06.2016, 13:37

ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D