Inghetata de nutella cu stafide

de Lau in Dulciuri, 15 Iul 2011 | 3212 vizualizari

 

by laura adamache,este foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 350 g nutella(eu am avut doar 150)
  • 1 lingra rasa de miere
  • 40 g zahar
  • 10 g amidon
  • 460 g lapte
  • 200 g frisca
  • 100 g stafide brandy

 

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de nutella cu stafide:

Dizolvam amidonul in lapte,adaugam zaharul si punem pe foc mic. Din momentul in care incepe sa fiarba,o mai lasam pe foc 5 min timp in care vom amesteca continuu. Luam cratita de pe foc si adaugam Nutella si mierea,amestecam bine pana ce Nutella este integrata complet in crema de lapte. Lasam crema sa se raceasca complet

Dupa ce s-a racit,mixam frisca partial (nu trebuie sa fie mixata bat ci doar cremoasa) si o adaugam cremei reci

Bagam inghetata in congelator si dupa primele 40 minute o scoatem si o amestecam bine astfel incat sa distrugem cristalele de gheata formate

Repetam operatiunea de 3 ori o data la 40 de minute

Cand inghetata se intareste putin adaugam stafidele tinute inainte 15 min in apa amestecata cu brany si stoarse bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de nutella cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

RuxyRux 1

17.07.2011, 19:22

Deliciuuuuuu

Lau 1

17.07.2011, 20:55

va multumesc

Bucataras Medi 1

18.07.2011, 18:49

binevenita in aceste zile calduroase......................

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Adelina