Jambon de porc suculent cu garnitura de fasole verde aromata

de Toamna07 in Porc, 18 Sep 2013 | 3148 vizualizari

COMENTARII (12)

COSTEO 1

18.09.2013, 18:30

Aoleu ce e acolo!.Foarte bun!

Panacris 1

18.09.2013, 18:31

MotanLaOale 1

18.09.2013, 18:39

bun bun
Esti sigura de timpii de la a doua preparare? 15 minute?

T I M E A 1

18.09.2013, 18:45

wow ce bunatate

Corinuta 1

18.09.2013, 18:50

Ce bine arata si ce buna combinatie!

Lavinia 1

18.09.2013, 18:59

ce bun

Rocsi 1

18.09.2013, 19:26

Mmm ca bine mai arata

diaconta 1

18.09.2013, 19:26

Aplauze la scena deschisa si din partea mea delicioasa mancare
Bine ai revenit

Angelina_Elena 1

18.09.2013, 19:32

Ce bunatate!

Valclaudia 1

18.09.2013, 19:57

si eu vin cu o serie de -d>

Valclaudia 1

18.09.2013, 19:57

Toamna07 1

30.09.2013, 17:02

Multumesc!

Motan , daca o tin la cuptor incins mai mult de 10 min. se intareste! Bineinteles,dupa ce a fost pe gratar incins - 5 minute!
Imi place carnea suculenta,nu uscata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Jambon de porc la cuptor