Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Constelatialeu in Porc, 8 Apr 2018 | 5457 vizualizari
Adrian2016 1
Oooooooo ce bine arata
MotanLaOale 1
bun bun
madi_marin 1
ahaaa, deci despre dansul era vorba in poezie.... Suuuper!
Catalina L 1
tare bun
mirela0911 1
Asta da rasfat!
Merisor 1
L-ai îmbătat de tot! Ce fraged o fi!
Rahela Velicu 1
Bun si imbatat
Corinuta 1
Imbaiat mai?
cristinutanicolita 1
Tare bun!
miki_a 1
Bun!
kytz 1
Bun, bun!
Rocsi 1
Te caracterizeaza un asa preparat, e a la Cleme!
mihaelar63 1
Ce imbatat ? Cu apa minerala ? ) In alta ordine de idei sunt curioasa de rolul apei minerale . Probabil ii da fragezimea
dantes 1
Super!
elucubratiiculinare 1
chiar s-a imbatat?
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:56
ieri la 22:00
de Bucataras 6
ieri la 11:19
pe 17.05 la 14:48
pe 17.05 la 10:38
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Rocsi
vasimur
LeBlogPiquant 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!