"Kabsa" cu pui

de Mihaela11_jo in Pui, 13 Dec 2010 | 8071 vizualizari

COMENTARII (30)

Dana_Retetegg 1

13.12.2010, 21:31

RuxyRux 1

13.12.2010, 21:32

Arata intr-un mareee fel...si multumesc ca imparti cu noi din arta culinara orientala....retete delicioase...le apreciez foarte mult!

Mihaela11_jo 1

13.12.2010, 21:37

Multumesc retetegg

diaconta 1

13.12.2010, 21:37

ce mancare sofisticata si interesanta bravo Mihaela

Mihaela11_jo 1

13.12.2010, 21:38

Multumesc Ruxy;varietatea condimenteleor orientale e extraordinara
In plus stafidele ii dau o aroma deosebita; si e si foarte usor de facut, cand ai musafiri multi ca in tarile arabe

La Ancuta 1

13.12.2010, 21:43

ce bine arata

Mihaela11_jo 1

13.12.2010, 21:43

Multumesc Dia!
Orezul in tarile arabe este garnitura de baza si se gateste in foarte multe variante

Mihaela11_jo 1

13.12.2010, 21:44

Multumesc postavaru; esti invitata la masa

silvi0ara 1

13.12.2010, 21:46

Mihaele,sper ca mai ai si pentru mine o portie.

LUK 1

13.12.2010, 21:49

frumos si interesant5

mena29 1

13.12.2010, 22:17

Ce bine arata si ce reteta interesanta

Mihaela11_jo 1

13.12.2010, 22:17

Sylvie azi a nins si am stat acasa, asa ca am facut o portie mareeeeeeeee!

Mihaela11_jo 1

13.12.2010, 22:18

Multumesc Mena

kamy 1

14.12.2010, 00:17

eu cand vad cate ingrediente sunt ma gandesc deja ca-i ceva complicat 5f

Mihaela11_jo 1

14.12.2010, 07:34

Kamy multumesc; dimpotriva este foarte simpla; este una din primele mancaruri arabe pe care am invatat-o tocmai din acest motiv

aziz 1

14.12.2010, 07:53

beiii carnea facuta in groapa in pamint este atit de buna ca nu i-ti dai seama cind ai terminat de mincat ,,oaia,,

Mihaela11_jo 1

14.12.2010, 08:04

Multumesc Um Jamal; numai cine a mancat-o o data stie ce buna este

aziz 1

14.12.2010, 08:28

miha de cita vreme esti in Iordania?

Mihaela11_jo 1

14.12.2010, 09:02

29 de ani!!!!!!!!!!!!!!!!

mihaelar63 1

14.12.2010, 10:07

ce festin mai greu aici sa procur ingredientele necesare ,seminte de pin tot intreb peste tot si nu au [ am gasit acum 3 ani in Cehia], de atunci ...], cat despre lamai uscate

MotanLaOale 1

14.12.2010, 12:09

Mihaela11_jo 1

14.12.2010, 22:49

Draga Mihaela, semintele de pin se pot inlocui cu arahide( jumatati);

Mihaela11_jo 1

14.12.2010, 22:50

Multumesc Motan!!!!!!

nadina73 1

14.12.2010, 22:53

bun trebuie sa fie

Mihaela11_jo 1

14.12.2010, 23:18

Multumesc Nadine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pachetele tunisiene (brick-uri)