Kimchi

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2011 | 10659 vizualizari

COMENTARII (30)

Lau 1

10.05.2011, 22:38

cred ca e delicios

diaconta 1

10.05.2011, 22:40

Iar ii zici ciudat,dar taaaaaaaaaaare-mi place ce-i in farfurie hai zi ca-i portia mea

RuxyRux 1

10.05.2011, 22:42

Wow Miti...dar ce te mai pricepi...arata grozav...si ce imagine superba.... cred ca stii deja ca pentru mine e prea iute...dar pentru iubitori e fantastic

Mitinita 1

10.05.2011, 22:43

lau,daca si maruntelele se dadeau la el
dia,chiar asa ii zice...fac si eu putina cultura gastronomica,cum era sa-i zic altfel las' ca daca vezi pe la vreun concurs intrebare cu kimchi o sa stii ce e

Mitinita 1

10.05.2011, 22:44

ruxy,e foarte simplu si se poate face si mai nepiscacios.Este si pasta de ardei dulce. Amestecul de ceapa verde,ghimbir si usturoi ii da destula aroma

RuxyRux 1

10.05.2011, 22:46

Am retinut si voi proba...nepiscacios mulumesc Miti

Mitinita 1

10.05.2011, 22:47

si mancaciosii de piscacios pot sa-si amestece pe loc cu niste pasta de ardei iute...o sa revin cu niste retete care folosesc kimchi

mihaelaM 1

10.05.2011, 22:50

nu am mancat dar cred ca e delicios

Miha 1

10.05.2011, 22:50

Arata f bine!

kamy 1

10.05.2011, 23:05

si de fapt ce-i kimchi ca l-ai facut si cu castraveti? daca-mi vine intrebarea ca asa cred ca-mi place

Mitinita 1

10.05.2011, 23:39

mihaelele
kamy,e un fel de acompaniament cam ptr toate mancarurile,se pune si in supa,e si pe post de muratura,se mananca si simplu cu orez.

kamy 1

10.05.2011, 23:43

aha,,,un fel de 3 in 1 ok...am priceput

MVMih 1

11.05.2011, 00:25

Mai nene dar mare rabdare ai avut cu reteta asta!!!!...si totusi unde este carnea!?

divainbucatarie 1

11.05.2011, 08:22

aziz 1

11.05.2011, 08:48

si eu fac ceva de genul asta pt cuscus dar nu fermentat ci doar le las cu sare si lamaie la frigider cam 2-3 ore ,sint delicioase

Mitinita 1

11.05.2011, 09:14

MvMih,dar de ce cauti tu carne

Mitinita 1

11.05.2011, 09:14

mona,alte condimente nu pui? de incercat si cum faci tu

RuxyRux 1

11.05.2011, 09:15

Pay daca e carnivor miti sau carnivora...ca n-am aflat boy or girl

Mitinita 1

11.05.2011, 09:33

pai se pare ca trage la carne dar nu mai bine ne zice ce e,ca dupa aia intram la banuieli si credem ca-i intre

MotanLaOale 1

11.05.2011, 10:56

nu am mancat dar trebuie sa fie bun

aziz 1

11.05.2011, 14:44

fara intentie am uitat ,,like,,mai pun uneori ardei iute verde insa cu piii nu prea pot insa nu pun pasta de ardei si merg tot felul de legume si pot manca cei mici

adry88 1

11.05.2011, 15:01

mamaieelena 1

11.05.2011, 16:47

interesant de bun

mirela0911 1

11.05.2011, 19:37

interesanta reteta pt mine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu Aluat Fraged, Crema de Vanilie Fara Coacere si Frisca

ieri la 22:08

Inghetata cremoasa de vanilie - Cea mai usoara si rapida reteta

ieri la 15:31

Tartă fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 13:13

Cartofi noi cu unt si marar - Reteta ucrainiana pentru o garnitura simpla si gustoasa

pe 21.05 la 19:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa ramen cu Kimchi