Kouneli psito- friptura greceasca de iepure

de mihaelar63 in Iepure, 26 Oct 2016 | 6040 vizualizari

COMENTARII (45)

Panacris 1

26.10.2016, 17:40

Am sosit! <

mihaelar63 1

26.10.2016, 17:46

Prima venita , prima servita

Gabitsa 1

26.10.2016, 17:56

Hm....ce bine arata

Mutulica 1

26.10.2016, 18:11

`Miha , stai sa-mi iau un pix si sa notez:ce e psito-friptura?

Mutulica 1

26.10.2016, 18:12

Mancarea asta intra la specialitati: sare de Himalaia etc.Am apa-n gura!

Mutulica 1

26.10.2016, 18:13

`Miha , stai sa-mi iau un pix si sa notez:ce e psito-friptura?

Mutulica 1

26.10.2016, 18:14

Si ce-s guguloaiele alea galbene: cartofi stropiti cu ceva anume?

mihaelar63 1

26.10.2016, 18:24

Costele sunt cartofi rantaltzi-cum le zice noi in Ardeal- Adica cartofii fierti in coaja se zdrobesc in vasul cu ceapa si patrunjelul usor prajite in ulei +boia . Sunt sub forma de guguloaie ) pentru ca i-am pus cu ajutorul lingurii pentru Inghetata ) Ca sa aiba forma mai Chichi ) .

mihaelar63 1

26.10.2016, 18:25

Eu folosesc doar sarea de Himalaya roz [ o cumpar de la un magazin specializat de condimente la 8 lei / Kg ] . Este sare neiodata , se zice mai sanatoasa si mai plina de minerale .

mihaelar63 1

26.10.2016, 18:27

In greaca Kouneli = iepure- imi place grozav cum suna si Psito= friptura

Mutulica 1

26.10.2016, 18:52

saru-mana!

Mutulica 1

26.10.2016, 18:54

Cred ca ai pus si broccoli si ai uitat sa scrii.

Merisor 1

26.10.2016, 18:59

Ce culori vii in farfuria ta!

Rahela Velicu 1

26.10.2016, 19:09

Ce mancare gustoasa!

mihaelar63 1

26.10.2016, 19:11

Costele,am scris doar ca am servit cu garnitura preferata si brocolli din gradina proprie . Am sa adaug si la ingrediente cand termin cina In seara aceasta : Supa de fasole verde , mazare si carnati cu smantana . Creveti cu orez alb-negru . pe maine spanac scazut cu nucsoara si carnaciori proaspeti . Sos de bureti de roua cu smantana .

Mutulica 1

26.10.2016, 19:12

Alt meniu regal in seara asta!Sa va fie de bine!

Mutulica 1

26.10.2016, 19:17

Si maine , de asemenea .Nu-i rau , pana la urma sa stii sa mananci e o arta!

Renataedina 1

26.10.2016, 19:18

simona72 1

26.10.2016, 19:37

Nebunie!! Chiar nu mai stiam cum sa gatesc iepure...pun reteta la seif!

Bunica 1

26.10.2016, 19:38

Colorata este gata!

diaconta 1

26.10.2016, 19:40

Ai de mine ce sifisticatenii gatesti tu Mihaela

RuxyRux 1

26.10.2016, 19:55

Nu pap....dar apreciez...arata grozav!

delia64 1

26.10.2016, 20:09

Rocsi 1

26.10.2016, 21:17

Chiar daca nu servesc eu, nu pot sa nu remarc ca farfuria este plina de culoare!

MotanLaOale 1

26.10.2016, 21:58

buna buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Carne de iepure in sos de rosii cu usturoi servita cu paste