“Labaneh” de Jerash in ulei de masline-“Labaneh makbouseh bil zayit”

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2011 | 6047 vizualizari

COMENTARII (36)

adasev12 1

16.12.2011, 01:47

ce bine seamana cu mozzarella de aici.... ....sigur e bun

Ina 1

16.12.2011, 05:53

da, seamana cu mozzarella

Ade200 1

16.12.2011, 05:57

Dragă Mihaela, păi aşa fac şi femeile la noi lapte covăsât strecurat, doar ca nu-l pastrează în ulei de măsline! Când eram la liceu cu aşa ceva venea mama că se păstra mai bine, nu avea zer. O să fac si reţeta arabă că e interesantă. Mulţumim de elementele culturale pe care le aduci în atenţia noastră.
Sărbători cu pace, ţie şi familiei!

mamaieelena 1

16.12.2011, 07:17

bine arata

danakarin 1

16.12.2011, 08:04

extrem de interesant. Si mie imi place sa aflu retete specifice pentru diferite regiuni. Ma bucur ca ai postat-o !

Lau 1

16.12.2011, 08:11

ce bine arata interesant

Bucataras Medi 1

16.12.2011, 08:18

interesant intradevar.

diaconta 1

16.12.2011, 08:33

ce faine's si cred ca si foarte bune
minunate Mihaela

Mihaela11_jo 1

16.12.2011, 09:03

Ada
Ina

Mihaela11_jo 1

16.12.2011, 09:05

Ade

Asta demonstreza ca peste tot lumea cauta solutii practice la pastrarea pe timp indelungat a alimenteler.
In tarile arabe labaneh este prezent aproape zilnic la micul dejun; voi mai posta retete cu modalitati de servire

Mihaela11_jo 1

16.12.2011, 09:07

Mamaieelena
Danakarin
Sufletista
Medi
Dia

Miha 1

16.12.2011, 09:10

Ce faine sunt bilutele alea! Zic si eu ca Ada, seamana cu mozzarella.

corina241 1

16.12.2011, 09:35

super

Panacris 1

16.12.2011, 09:56

Super! Aseara am degustat mai multe produse libaneze o petrecere! Foarte gustoase, mai ales salata de patrunjel verde cu rosii! Numai stiu cum se numea, au fost multe feluri. Poate ne dai si noua reteta

deliciousflavours 1

16.12.2011, 10:17

tare-mi place reteta aceasta. felicitari!

brunetica 1

16.12.2011, 11:04

arata tare bine iar ardeii iuti imi fac cu ochiul

Rocsi 1

16.12.2011, 11:42

Lorra 1

16.12.2011, 12:28

gaby_gabytza 1

16.12.2011, 12:59

Mihaela11_jo 1

16.12.2011, 13:24

Miha , ajunge de consistenta unei branzici , dar este iaurt strecurat, deci putin acrisoara

Mihaela11_jo 1

16.12.2011, 13:26

Corina
Panacris
deliciosflavours
brunetica
cris
laura
gabitza

alinutzika 1

16.12.2011, 14:46

Ionutza 1

16.12.2011, 15:08

Trebuie sa o incerc ...merge si pe pizza? :-?

nadina73 1

16.12.2011, 16:26

Trebuie sa fie minunata

MVMih 1

16.12.2011, 16:34

Visss...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ardei copti umpluti cu branza