Langosi cu cas si verdeata

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2013 | 1892 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina
  • 1 cubulet drojdie proaspata (25 g)
  • 4 linguri ulei
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 varf lingutita sare

Umplutura:

  • 1 cas mic
  • 2 linguri crema de branza cu smantana Delaco
  • 2 linguri smantana
  • 1 ou
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 2 fire marar proaspat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu cas si verdeata:

Punem drojdia intr-o canita, adaugam zaharul, putina apa calduta si omogenizam.

Intr-un vas punem faina. Facem o gropita in mijloc si punem acolo drojdia.

Adaugam sarea, uleiul si framantam un aluat elastic, care nu se lipeste de maini. 

Acoperim vasul cu un prosop si lasam sa creasca 1 ora, pana isi dubleaza volumul.

Intr-un bol punem casul, crema de branza, smantana, verdeata, oul, sare dupa gust si omogenizam.

Scoatem aluatul pe masa infainata si framantam putin pentru a scoate aerul din aluat.

Luam apoi cate o bucata de aluat, o intindem intr-o foaie rotunda, subtirica.

Pe jumatate foii intindem cate o lingura de umplutura, aducem  aluatul peste umplutura si presam bine capetele cu o ajutorul unei furculite.

 Se prajesc in ulei incins si se scot pe servete absorbante de hartie.

Se servesc calde sau reci (noi le-am servit cu sos de iaurt cu usturoi).

Sa aveti pofta!

 

RETETA IN IMAGINI

Langosi cu cas si verdeata-0
Langosi cu cas si verdeata-1
Langosi cu cas si verdeata-2
Langosi cu cas si verdeata-3
Langosi cu cas si verdeata-4
Langosi cu cas si verdeata-5
Langosi cu cas si verdeata-6
Langosi cu cas si verdeata-7

COMENTARII (37)

Rocsi

Rocsi 1

14.06.2013, 20:37

Buneeee

Angelina_Elena

Angelina_Elena 1

14.06.2013, 20:55

Bya Ralu

Bya Ralu 1

23.06.2013, 22:25

bunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!