Legume la cuptor cu carnati

de Valclaudia in Mancaruri cu carne, 15 Iun 2014 | 2279 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg cartofi noi
  • 3 morcovi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2 ardei grasi verzi
  • 300 gr. carnati de casa
  • 1/2 conserva carne de porc
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura de margarina Rama (la cutie)
  • marar si patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor cu carnati:

Prajim bucatelele de carnat separat intr-o craticioara pana rumenesc usor.

Cartofii si morcovii curatati, spalati si taiati bucati ii fierbem in apa cu sare pana intra furculita usor in ei.

Ungem o tava termorezistenta cu margarina, aszam bucatile de morcov si cartof, deasupra aszam fasiile de ardei, bucati de carne din conserva si bucatelele de carnat prajite (adaugam totodata si grasimea scursa din carnati la prajire).Presaram sare si piper dupa gust,apoi dam forma la cuptor pentru 20 minute la temperatura medie (170 grade).

Inainte de servire presaram marar si patrunjel verde tocat.

Pofta buna!

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Legume la cuptor cu carnati-0
Legume la cuptor cu carnati-1
Legume la cuptor cu carnati-2
Legume la cuptor cu carnati-3
Legume la cuptor cu carnati-4
Legume la cuptor cu carnati-5
Legume la cuptor cu carnati-6
Legume la cuptor cu carnati-7
Legume la cuptor cu carnati-8
Legume la cuptor cu carnati-9
Legume la cuptor cu carnati-10

COMENTARII (11)

botcrina 1

15.06.2014, 19:07

MOKUSKA 1

15.06.2014, 19:48

Rocsi 1

15.06.2014, 20:26

Bun, bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04