Leurda pentru iarna (reteta Motan)

de MotanLaOale in Conserve, 10 Mai 2013 | 5835 vizualizari

 

Daca am postat atatea retete cu leurda sa va arat si cum o conserv pentru iarna!

 

INGREDIENTE

  • legaturi leurda
  • folie alimentara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Leurda pentru iarna (reteta Motan):

Legaturile de leurda se spala bine sub jet de apa rece fara a fi desfacute din legatura.

Se pun intr-o oala la uscat cu coditele in apa rece, sa se mentina verzi pana la uscarea completa. (4-5 ore)

Se intinde pe masa 30cm de folie alimentara.

Se ia legatura de leurda, se pune pe tocator si se reteaza cozile la 5-10mm deasupra coditelor.

Se pune pe folie si se ruleaza strans si se indoaie capetele.

Cand sunt toate legaturile gata se pun intr-o punga si se pune eticheta sa stim ce este in punga.

Se pune in concelator si se consuma cand avem nevoie.

 

RETETA IN IMAGINI

Leurda pentru iarna (reteta Motan)-0
Leurda pentru iarna (reteta Motan)-1
Leurda pentru iarna (reteta Motan)-2
Leurda pentru iarna (reteta Motan)-3
Leurda pentru iarna (reteta Motan)-4
Leurda pentru iarna (reteta Motan)-5
Leurda pentru iarna (reteta Motan)-6
Leurda pentru iarna (reteta Motan)-7
Leurda pentru iarna (reteta Motan)-8

COMENTARII (32)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

11.05.2013, 01:29

mihaelar63

mihaelar63 1

06.04.2016, 08:03

:"> pe asta nu am vazut-o Buna ideea cu folia atat de simplu si eu nu o stiam . Buna si la alte verdeturi

MotanLaOale

MotanLaOale 1

06.04.2016, 08:34

Asa le pun pe toatele

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!