Lipii ( de post)

de alilianaa in Mancaruri de post, 17 Noi 2013 | 7978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • `100 ml apa
  • o jumatate de plic praf de copt
  • 30 ml ulei
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipii ( de post):

Din ingredientele de mai sus se face un alut potrivit de tare, nelipicios. Adica punem faina cu praful de copt. In interior facem un caus in care punem apa. Amestecam pana la omogenizare. In timpul framantarii incorporam uleiul. Se portioneaza ( ies cam 8 lipii) , intindem fiecare lipie cu sucitorul si o coacem in tigaie pe aragaz. Am picat cate putin picaturi de ulei si in tigaie, cam la 2-3 lipii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipii ( de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Lipie (de post)