Lipii ( de post)

de alilianaa in Mancaruri de post, 17 Noi 2013 | 2487 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • `100 ml apa
  • o jumatate de plic praf de copt
  • 30 ml ulei
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipii ( de post):

Din ingredientele de mai sus se face un alut potrivit de tare, nelipicios. Adica punem faina cu praful de copt. In interior facem un caus in care punem apa. Amestecam pana la omogenizare. In timpul framantarii incorporam uleiul. Se portioneaza ( ies cam 8 lipii) , intindem fiecare lipie cu sucitorul si o coacem in tigaie pe aragaz. Am picat cate putin picaturi de ulei si in tigaie, cam la 2-3 lipii.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Lipii ( de post) 278993
retete culinare - Lipii ( de post) 278994
retete culinare - Lipii ( de post) 278995

COMENTARII (17)

diaconta 1

18.11.2013, 14:00

ce bine arata

mihaelar63 1

27.11.2013, 03:08

Si eu vreu

alilianaa 1

27.11.2013, 07:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S