Lușcoș ca-n Ardeal

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 10 Dec 2013 | 10435 vizualizari

COMENTARII (25)

kukibella 1

10.12.2013, 17:17

deyutzky 1

10.12.2013, 17:17

Lia_ 1

10.12.2013, 17:23

Miha, n-ai mai terminat de la 5 si pana acum de postat retete? trebuia sa ai deja bradul impodobit la cate ai inregistrat azi

excelenta dar eu nu concep asa ceva fara zeama de varza. cu ce ai acrit-o?

in fereastra de vot ma vad tot cu avatarul lui Mihu . nu mai fac

Anett 1

10.12.2013, 17:29

Constelatialeu 1

10.12.2013, 17:29

E pe placul meu,dar o vreau acrita...

mihaelar63 1

10.12.2013, 17:32

Am acrit-o cu bulion . Cine doreste mai acra sa puna putin otet de mere

roxana_simona 1

10.12.2013, 17:34

bun

marcela1979 1

10.12.2013, 17:35

si mie imi place ciorba asta

Cris2711 1

10.12.2013, 17:37

DIANA B 1

10.12.2013, 17:39

Cam multa leguma cea mai buna

Merisor 1

10.12.2013, 17:41

Ce mancaruri satioase faci tu, Mihule!

laura_n 1

10.12.2013, 18:03

ne bagi in boale cu mancarea asta! abia astept sa pap o bucatica de sorici

diaconta 1

10.12.2013, 18:15

Eiiiii din asta tre' sa-mi dai

Bya Ralu 1

10.12.2013, 18:48

super

mamaieelena 1

10.12.2013, 20:04

buuuuun

Rocsi 1

10.12.2013, 21:42

MotanLaOale 1

10.12.2013, 21:44

RuxyRux 1

10.12.2013, 22:39

Minunat...vin si eu la masa

_Alina_ 1

11.12.2013, 10:30

mena29 1

11.12.2013, 10:38

Place mult!

Krystyan Trendy 1

11.12.2013, 12:53

interesanta reteta

mirela0911 1

12.12.2013, 19:46

cui nu-i place?

estera12 1

16.12.2013, 11:57

Nu se prepara asa in ardeal este o reteta ungureasca nu se pune carne doar slanina

mihaelar63 1

16.12.2013, 14:00

Estera draga mi-ar face placere sa ne prezinti reteta ce se prepara la tine in familie Bineinteles ca bucataria ardeleneasca are multe retete ce provin din cea ungureasca spre deliciul papilelor gustative . Eu doar prezint cum prepar aceasta Luscos , si nu este doar o experienta reteta o stiu chiar de la bunicile mele . Bunica Irina - din Salaj, Horoatul-Crasnei si Bunica Ana din Cojocna -Cluj . Cateodata retetele difera de la casa la casa daramite de la zona la zona . Am scris si in prezentare ca este o mancare din bucataria ungureasca . Asa ca mi-as dori sa ne prezinti varianta ta . Si de ce nu, sa vii cu alte retete delicioase

diaconta 1

16.12.2013, 14:13

Estera,eu prepar luscosul la fel ca Mihaela.Cred ca fiecare e liber sa adapteze retetele propriului gust.Noi aici impartasim modul in care preparam noi anumite retete,nu suntem la vreun concurs ori examen unde trebuie sa respectam niste retete batute-n cuie.
In bucatarie trebuie sa cunosti niste reguli de baza,dar trebuie sa fii inventiv,altfel cum am evolua?
Asa cum spune Mihaela,asteptam cu interes retetele tale.
Ne bucuram ca esti alaturi de noi din 2010 dar nu ne-ai impartasit nici macar o reteta.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa caldo verde