Mancare de cartofi cu afumatura

de susu in Porc, 3 Dec 2010 | 5880 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa rosie
  • Cativa catei de usturoi
  • Foi de dafin
  • Afumatura (kaizer si slanina)
  • Patrunjel verde
  • Cartofi
  • Pasta de tomate
  • piper
  • boia dulce sau iute
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de cartofi cu afumatura:

Legumele se toaca marunt si carnea se taie bucatele. Cartofii se taie felii potrivite si se tin in apa. Se caleste ceapa si usturoiul in ulei, se adauga apoi morcovul si ardeiul gras. Punem si afumatura si adaugam apa. Condimentam, adaugam piper si foi de dafin. Punem cartofii si lasam sa fiarba. Spre sfarsit adaugam bulionul desfacut si patrunjel proaspat. Servim cu muraturi. Pentru a-i da o culoare deosebita oricarui fel de mancare dati morcovul prin razatoarea mica si apoi caliti-l in putin ulei. Adaugati si ardei gras rosu si la final boia

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu lutita