Mancare de naut cu ton si rosii cherry

de Bya Ralu in Mancaruri de post, 14 Mar 2014 | 1740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de naut
  • 1 cutie de ton rio mare
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml vin rose
  • 2-3 linguri de pasta de tomate
  • cateva rosii cherry
  • patrunjel proaspat
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de naut cu ton si rosii cherry:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline,se adauga dupa cateva minute
si tonul scurs de ulei.
Se pune vinul rose,se lasa pana scade,punem nautul scurs de zeama,bulionul
si lasam la foc mic sa fiarba pana scade putin sosul.
Adauga si usturoiul taiat feliute subtiri si rosiile cherry taiate in 4.
Se condimenteaza dupa gust.
La final se orneaza cu patrunjel proaspat tocat marunt.

 

RETETA IN IMAGINI

Mancare de naut cu ton si rosii cherry-0
Mancare de naut cu ton si rosii cherry-1

COMENTARII (41)

Bya Ralu 1

15.03.2014, 16:19

dana

sebirizescu 1

16.03.2014, 17:24

fain

Bya Ralu 1

21.03.2014, 15:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04