Matrai borzoska - snitel unguresc

de mihaelar63 in Porc, 10 Mai 2019 | 8665 vizualizari

COMENTARII (21)

RODIMUR 1

10.05.2019, 18:17

Îmi plac șnițelele, oricum s-ar numi ele...!

Panacris 1

10.05.2019, 18:19

Bună treabă, doi intr-unul

vasimur 1

10.05.2019, 18:33

Merisor 1

10.05.2019, 18:53

Tare bune așa în crustă de cartofi!

mihaelar63 1

10.05.2019, 18:58

Merisor , Stiam ca o sa-ti placa

mihaelar63 1

10.05.2019, 18:59

... cand am editat reteta ,ma gandeam la crusta ta cu fulgi de porumb )

mihaelar63 1

10.05.2019, 18:59

Vasimur

mihaelar63 1

10.05.2019, 18:59

Rodica , snitelul est snitel si punct

mihaelar63 1

10.05.2019, 19:08

Cristina am impuscat doi iepuroi dintr-un foc

MotanLaOale 1

10.05.2019, 19:12

bun bun

Rocsi 1

10.05.2019, 19:45

Acesta este un super snitel, mai aparte, mai gustos!

Bunica 1

10.05.2019, 20:46

Ai scutit garnitura,dar in acelasi timp ai avut-o

marianbobosea 1

10.05.2019, 20:54

Foarte bun!

Adi 1

10.05.2019, 21:25

Foarte bun!

mirela0911 1

10.05.2019, 21:28

Sigur a iesit o bunatate!

Constelatialeu 1

10.05.2019, 21:30

Matrai pe vatrai sau cum sta ungurul pe snitel....

marianbobosea 1

10.05.2019, 21:36

Bun snitel!

dantes 1

11.05.2019, 08:47

Gustos!

Gherca Daniela 1

11.05.2019, 17:18

Ksenya 1

13.05.2019, 10:57

he he ,ma bucur ca ti-a starnit interesul reteta mea. E bun bun snitelul acesta !

Anett 1

27.12.2021, 20:27

Super!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne tocata, mozzarella si legume