Mazare proaspata cu piept de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 22 Iun 2011 | 12039 vizualizari

 

Atat de buna!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mazare verde, proaspat culeasa :)
  • un piept de pui dezosat
  • 2 morcovi potriviti ca marime
  • 3 cepe albe si 1 ceapa verde
  • patrunjel si marar verde
  • condimente dupa gust (sare si piper)
  • o cutie de rosii cu busuioc
  • 1-2 cani de apa/supa de carne
  • 2-3 linguri cu ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare proaspata cu piept de pui:

Tocam ceapa marunt si o punem la calit. Cand devine translucida, adaugam pieptul de pui taiat cuburi (spalat in prealabil) si lasam sa se rumeneasca usor. Punem apoi mazarea si morcovii taiati cubulete, lasam sa fiarba impreuna pentru 10 minute, dupa  care adaugam 1-2 cani de apa/supa de carne. 

In momentul in care mazarea este fiarta punem si rosiile, potrivim de gust cu sare si piper, si, lasam sa scada la foc mic, pana ce are aspect legat. (am renuntat de mult sa mai pun faina,,, )

Ornam cu patrunjel si marar proaspat tocat.

Sa aveti pofta!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare proaspata cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu ciuperci si pui