Meatloaf

de irena in Curcan, 2 Mar 2012 | 6916 vizualizari

COMENTARII (32)

dakris 1

07.03.2012, 09:50

Un deliciu!

luciancj 1

07.03.2012, 12:37

Super papa! usor si rapid! Merita incercat!

alinutzika 1

07.03.2012, 14:37

arata super!

Anamaria Cook 1

07.03.2012, 15:46

arata incredibil.

irena 1

07.03.2012, 21:50

Va multumesc!

MMB 1

08.03.2012, 06:41

A facut cineva reteta asta de fapt??? Eu nu spun ca n-o fi buna dar deja a trecut aproape o ora si e tot in cuptor plina cu sucurile ce s-au scurs de la carne, ceapa...Stiu ca de obicei cand se face ceva cu carne la cuptor, se prajeste putin inainte...

irena 1

08.03.2012, 09:17

Dupa cum se vede din fotografii ,eu am facut aceasta reteta.
Daca e nevoie coci preparatul inca 10 min fata de timpul recomandat in reteta.Trebuie sa tii cont de faptul ca,orezul inca mai absoarbe apa si dupa ce s a terminat coacerea.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de Burek cu carne – Placinta cu carne