Meatloaf

de irena in Curcan, 2 Mar 2012 | 4372 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata curcan,
  • 1 ceapa,
  • 2 catei usturoi,
  • 100 gr orez fiert,
  • 150 gr cascaval ras,
  • marar,
  • patrunjel verde,
  • 1 ou,
  • sare,
  • piper,
  • 75 ml smantana.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Meatloaf:

Amestec carnea cu ceapa si usturoiul tocate,orezul fiert si scurs,100 gr cascaval,marar,patrunjel,1 ou,sare si piper,apoi rastorn compozitia intr o tava termorezistenta ,torn deasupra smantana si 50 gr cascaval ras.Coc in cuptor ptr 25- 30 min,la 180 C.

Servesc cu piure si salata de ardei copti sau gogosari si castraveti murati.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Meatloaf 149619
retete culinare - Meatloaf 149620
retete culinare - Meatloaf 149621
retete culinare - Meatloaf 149622
retete culinare - Meatloaf 149623

COMENTARII (32)

irena 1

07.03.2012, 21:50

Va multumesc!

MMB 1

08.03.2012, 06:41

A facut cineva reteta asta de fapt??? Eu nu spun ca n-o fi buna dar deja a trecut aproape o ora si e tot in cuptor plina cu sucurile ce s-au scurs de la carne, ceapa...Stiu ca de obicei cand se face ceva cu carne la cuptor, se prajeste putin inainte...

irena 1

08.03.2012, 09:17

Dupa cum se vede din fotografii ,eu am facut aceasta reteta.
Daca e nevoie coci preparatul inca 10 min fata de timpul recomandat in reteta.Trebuie sa tii cont de faptul ca,orezul inca mai absoarbe apa si dupa ce s a terminat coacerea.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D