Medalioane de porc cu ciuperci şi salată

de madi_marin in Porc, 2 Feb 2013 | 1823 vizualizari

 

Am lipsit o vreme de pe blog, dar revin cu o reţetă simplă , rapidă şi foarte gustoasă.

 

INGREDIENTE

  • 1 muşchiuleţ de porc
  • 4 ciuperci
  • salată asortată
  • 6 roşii cherry
  • sare
  • piper
  • condimente pentru carnea de porc
  • ulei
  • oţet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalioane de porc cu ciuperci şi salată:

Muşchiuleţul se curăţă de fibre şi eventualele resturi de grăsime şi pieliţe, apoi se taie în 6 bucăţi egale (de preferat să fie cam de aceeaşi grosime pe toată lungimea lui). Se leagă cu aţă ca să îşi păstreze forma, apoi se ung cu ulei şi se presară cu sare, piper şi condimente. Se pun împreună cu ciupercile tăiate felii într-o tavă tapetată cu hârtie de copt unsă cu ulei. Se dau la cuptor la foc potrivit şi se întorc o singură dată.

Eu am avut o pungă de salată asortată ( andive, radicchio, praz, rucola) pe care am amestecat-o cu roşioarele tăiate pe jumătate, puţin ulei, sare şi oţet.

Se aşează pe farfurie salata, apoi se pun deasupra medalioanele şi ciupercile.

Poftă bună!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Medalioane de porc cu ciuperci şi salată 201626
retete culinare - Medalioane de porc cu ciuperci şi salată 201627

COMENTARII (20)

diana_k 1

02.02.2013, 20:36

arata tare bine

ralu_ca 1

02.02.2013, 20:46

mirela0911 1

02.02.2013, 21:35

foarte bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21